Ξεκινώντας από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, οδηγείτε ως το τέλος της Αττικής οδού και ακολουθείτε τη σήμανση για Κόρινθο. Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ακολουθείτε τη σήμανση προς Τρίπολη, και όταν φτάσετε εκεί ακολουθείτε τη σήμανση προς Σπάρτη. Φτάνοντας στη Σπάρτη προχωράτε προς Γύθειο και στη συνέχεια ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Αρεόπολη. Αφού περάσετε την Αρεόπολη, όταν είστε πλέον στο επίπεδο της θάλασσας παίρνετε τη στροφή “Καραβοστάσι Γ” και χωρίς να στρίψετε θα φτάσετε στο Selana Studios.

Ξεκινώντας από την Πάτρα, ακολουθείτε την εθνική οδό προς Πύργο. Από τον Πύργο, συνεχίζετε Νότια. Όταν φτάσετε κοντά στο Καλό Νερό, στρίβετε προς Καλό Νερό και ακολουθείτε τη σήμανση προς Καλαμάτα. Από την Καλαμάτα το Οίτυλο απέχει μόλις 70χμ. Ακολουθείστε τις ταμπέλες προς Αρεόπολη. Περνώντας το Οίτυλο και όταν φτάσετε κοντά στο επίπεδο της θάλασσας παίρνετε τη στροφή “Καραβοστάσι Γ” και χωρίς να στρίψετε θα φτάσετε στο Selana Studios.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην πρόσβαση, έχετε τα τηλέφωνα του ιδιοκτήτη μαζί σας και επικοινωνήστε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Selana Studios


Selana View